Anestesiamonitoroinnissa käytämme pääasiallisesti GE:n Carescape monitorointijärjestelmää.


Monitoroinnin saralla GE:n etu on luotettavuus ja monikäyttöisyys.


Potilasmonitorijärjestelmämme on yhteensopiva kaikkien meidän anestesiatyöasemien kanssa ja muodostaa pakettiin kuuluvien monitorivarsien ja kaapelikiinnityksien kanssa kompaktin kokonaisuuden.

GE Carescape B650 potilasmonitori kuuluu Carescape perheeseen.

Kyseessä on erittäin monipuolinen kokonaisuus ja järjestelmä soveltuu käyttöön sedaatioista tehohoitoympäristöön.

Kaikiin monitoreihimme kuuluu koko anestesiatoiminnassa tarvittava parametristo moduleineen: NIBP; EKG; SpO2; T1-T2; NMT; Entropia; Invasiivinen verenpainemittaus

GE Carescape ONE on pienikokoinen (7”) erittäin monikäyttöinen potilasmonitori, joka toimii myös kytkentäyksikkönä potilaan ja Carescape B650 välillä.

Carescape ONE käyttää kehittynyttä Medical-USB digitaalista kytkentäjärjestelmää.

Carescape ONE toimii myös itsenäisenä potilasmonitorina potilassiirroissa, heräämössä tai sedaatioissa. Sen voi sijoittaa salissa myös eri paikkaan kuin varsinaisen B650:n.

Carescape ONE kestää sadetta jopa 15 min, tippumista 1,5 metristä ja siinä on erittäin pitkäkestoinen akku (jopa 7h).

Nihon Kohden LifeScope BSM-1700 on erittäin kestävä ja pienikokoinen monitori, joka on toimiva ratkaisu pienissä toimenpidehuoneissa. Monitorointi on laadukasta ja hyvin häiriösuojattu.

Meidän valikoimassamme on GE:n Carescape ONE sitä pikkuhiljaa syrjäyttämässä pääasiallisesti sen vuoksi, että varusteiden saaminen on Suomessa hieman hankala tällä hetkellä.